top of page
IMG_3756_original.JPG
IMG_7550_original.JPG
22-4-23 G-korfbaltoernooi.jpg
IMG_1661.jpg

Wil je lid worden?

Leuk dat je belangstelling hebt om lid te worden van KV Stadskanaal’74. Op deze pagina vindt je alle informatie over een lidmaatschap. Meer weten over onze vereniging? Bekijk andere pagina's zoals "De vereniging" en "Trainingstijden" of  klik op de social media logo's links onderin op de website. 

Een aanmeldformulier kun je rechtsonder op deze pagina downloaden of klik op mobiel hieronder op het potlood. Het formulier mag per mail verstuurd worden naar ledenadministratie@stadskanaal74.nl of aan een trainer worden gegeven.

Wil je eerst meer informatie? Lees dan nog even verder door.

Kennis maken op verschillende leeftijden

Ben je tussen de:

 • 4 en 7 jaar, dan mag je meedoen met de Kangoeroes

 • 8 en 12 jaar, kom dan een keer meedoen met een training van de D/E

 • 12 en 16 jaar, mag je bij de B meedoen

 • 16 en 19 jaar, kom dan een keer meedoen met een training van de A

 • 19 jaar of ouder, dan ben je welkom bij de Senioren

 • Ook voor de doelgroepen Recreanten en Gehandicapten zijn er speciale trainingen

Op de site kun je onder het koptje teams de trainingstijden vinden. Natuurlijk mag je eerst meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Op dit moment hebben we niet in elke leeftijdcategorie teams, maar we hebben wel kinderen van alle leeftijden. Je kunt altijd meetrainen!

Lidmaatschap

Een lidmaatschap duurt altijd tot het einde van het lopende seizoen en kan niet zomaar tussentijds worden opgezegd. Je maakt deel uit van een team en je teamleden verwachten van je dat je hen niet midden in een seizoen in de steek laat.

Bovendien betaalt de vereniging voor jou ook contributie aan de korfbalbond, en die contributie moet voor een heel jaar vooruit worden betaald. Als je toch op wilt zeggen doe dat dan voor 1 mei van het lopende verenigingsjaar.

Een lidmaatschap duurt altijd tot 30 juni van het lopende verenigingsjaar. Als we geen opzegging krijgen, gaan we er vanuit, dat je volgend seizoen ook nog bij Stadskanaal’74 speelt.

Wijzigingen in je adres of andere gegevens kun je per mail doorgeven aan de ledenadministratie. Informatieboekje nieuwe leden.

Contributie

Na je inschrijving als lid van Stadskanaal’74 krijg je een machtigingsformulier voor de automatische afschrijving van je contributie van je bankrekening. Elk kwartaal wordt het bedrag van de verenigingscontributie plus één vierde van de jaarlijkse bondscontributie afgeschreven.

Het is mogelijk om de contributie op drie manieren te laten incasseren.

 • Per jaar:

Incasso op 15 september

 • Per kwartaal :

Incasso op 1 oktober, 15 januari, 15 maart en 1 juni.

Verenigings contributie 2022/2023:

Senioren

Trainingslid

Junioren

Aspiranten

Pupillen

Kangoeroes / Welpen

Recreant

G-Korfbal

overige leden

Donateurs

Bonds contributie 2022/2023

Senior

Junior

Aspirant

Pupil

Kangoeroe / Welp

Recreant

G-Korfbal

overige leden

€ 44,00 (per kwartaal)

€ 22,00 (per kwartaal)

€ 34,50 (per kwartaal)

€ 30,50 (per kwartaal)

€ 24,50 (per kwartaal)

Gratis tot 6 jaar

€ 25,50 (per kwartaal)

€ 25,50 (per kwartaal)

€ 25,00 (per jaar)

€ 25,00 (per jaar)

€ 37,00 (per jaar)

€ 30,50 (per jaar)

€ 23,00 (per jaar)

€ 19,00 (per jaar)

Gratis tot 6 jaar

€ 5,50 (per jaar)

€ 19,00 (per jaar)

€ 5,00 (per jaar)

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Steeds meer kinderen in Stadskanaal en omstreken kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun vriendjes/vriendinnetjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Jeugdfonds Sport&cultuur wil deze kinderen graag helpen!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met korfbal of een andere sport. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen.

Spelregels

 • Aanvragen mogen voor meerdere kinderen uit één gezin gedaan worden. Wel moet er voor elk kind apart een aanvraag worden ingediend.

 • Een aanvraag kan alleen gedaan worden door een intermediair*.

 • De contributie / lesgeld wordt rechtstreeks betaald aan de sportclub of instelling waar het kind les heeft.

 • Spelregels over de hoogte van de bijdrage of leeftijd van het kind kunnen per fonds of gemeente verschillen. Kijk voor exacte spelregels per gemeente op deze link:  ‘zoek een fonds bij jou in de buurt’.

 • De bijdrage moet jaarlijks opnieuw aangevraagd worden.

*Een intermediair is een tussenpersoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding, begeleiding of scholing van het kind. Denk hierbij aan een leerkracht (basis- en middelbare school), jeugdhulpverlener, sportbuurtcoach, huisarts, bewindvoerder of een maatschappelijk werker. Wil je meer weten over de rol van de intermediair? Kijk dan op jeugdfondssportencultuur.nl.

bottom of page
<