top of page
  • Foto van schrijverStadskanaal'74

Geef je op voor de slotdag!

Alle wedstrijden van het seizoen zijn gespeeld, dus wordt het tijd om het seizoen af te sluiten. Dat doen we met een oude vertrouwde slotdag. Voor de mensen die het nog niet kennen. We sluiten het seizoen af met alle leden, maar ook ouders en broertjes en zusjes.

Dit jaar is de slotdag op 15 juli. Vanaf 13:00 uur is iedereen welkom voor de lunch. Daarna gaan we verschillende spellen doen. Deze spellen zijn niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de senioren!

Daarna is het schutterstoernooi aan de beurt. in tweetallen kijken we wie de beste schutters van de vereniging zijn. Ook hier mag iedereen mee doen, maar we schieten op een hoge korf op een afstand van 6 meter.

We sluiten de dag af met een gezellige barbecue.

Voor een aantal onderdelen vragen we een financiële bijdrage, en voor alle onderdelen is het nodig om je op te geven. De opgaveformulieren liggen klaar in Ons Hok, maar je hun hem hieronder ook bekijken. Lever het formulier in in Ons Hok na de training, of stuur een app naar Henk (06- 46620908) met alle gegevens.27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page