top of page
  • Foto van schrijverStadskanaal'74

Wedstrijdverslag A1

Stadskanaal’74 A1 kampioen na mindere wedstrijd

In deze competitie zullen niet alle wedstrijden meer gespeeld gaan worden vanwege

Corona. Mede hierdoor was de A1 bij winst niet meer in te halen door tegenstanders en

kon officieus kampioen worden in deze bizarre competitie.

Alle wedstrijden werden nog redelijk makkelijk gewonnen dus ook de uitwedstrijd tegen

Zunobri werd met vertrouwen tegemoet gezien. Thuis werd het een 19-9 winst dus dat

moest te doen zijn. Niets van dit alles echter.

Zunobri deed haar uiterste best om het ons zo moeilijk mogelijk te maken. Na een aantal

gemiste kansen werd het eindelijk 0-1 uit een doorbraak van Rachella.

Hierna echter bleef Zunobri knap bij tot aan de rust. Met 3-2, 5-4 en 6-5 werd zelfs

driemaal een voorsprong genomen wat wij nog niet eerder hadden meegemaakt.

De 3-3 was trouwens een prachtige 0ne-hander van Gijs ! De rust brak aan met een magere

6-7 voorsprong.

Na rust werd het eerst nog gelijk waarna Niels een productieve periode had. Hij scoorde

maar liefst driemaal binnen enkele minuten waardoor we van 7-7 uitliepen naar 8-11. Niels

driemaal en Jesse zorgden voor deze iets ruimere voorsprong. Hierna wisten we even ons vertrouwde spel te late zien en uit te lopen naar 8-14 en de wedstrijd was gespeeld.

De einduitslag werd uiteindelijk 10-14. Zaterdag thuis het publiek goed vermaken en

hopelijk een leuk feestje achteraf.

Scores: Jonathan 3 – Niels 3 – Rachella 2 – Jesse 2 – Wouter 1 – Marieke 1 – Cindy 1 – Gijs 1

Wedstrijd verslag geschreven door: Atte van Haastrecht